Vera e fundit – Episodi 82
Vera e fundit – Episodi 82

17:00 04/08/2022

Martesa e Nazit dhe Sonerit do të shkaktojë telashe të mëdha nga të dy palët.

Ndërkohë që Jamur përpiqet të rikthejë Nazin në shtëpi një atentat do t’i presë përsëri ata.

Çfarë do të ndodhë me të?

Kush është personi që i dergon çdo ditë nga një trendafil Jamurit?


Të ngjashme