Vikinget – Episodi 31Vikinget – Episodi 31

00:50 11/02/2021

Ragnar dhe Floki janë ende në mosmarrëveshje.

Rollo bën përpjekje të mëdha për të fituar nusen e tij të re, Princeshën Gisla.

Aftësitë e mbijetesës së Bjornit vihen në provë.

Nga ana tjetër  Mbreti Ecbert i vë detyrë birit të tij Aethelwulf të shpëtojë Mbretëreshën Kwenthrith.Të ngjashme