Vikinget – Episodi 37Vikinget – Episodi 37

00:50 23/02/2021

Pasi u përball me një disfatë në lumë, Ragnar refuzon të tërhiqet, duke nxitur të ndryshojë metodat e tij për të sulmuar Parisin.

Komploti i Count Odo kundër Charles dhe Rollo dështon.

Ecbert tashmë  sundon Mercia.


Të ngjashme