“Vrasje te vogla” – Episodi 101

“Vrasje te vogla” – Episodi 101

19:30 07/08/2019

Në Sarmashëk, ngjitur me shtëpinë e Arzusë vjen shoku i universitetit të Tajlanit dhe Pelinit i quajtur Emre. Kush do të jetë bashkëshortja e tij?

Mehmet bashkë me fëmijët kanë përgatitur një surprizë për Arzunë me rastin e ditëlindjes së saj.

Katër mikëshat bashkë me bashkëshortët e tyre thirren për të dëshmuar në polici. Çfarë do të thuhet në deshmitë e secilit prej tyre?

Të ngjashme
UKT