“Vrasje te vogla” – Episodi 120“Vrasje te vogla” – Episodi 120

19:30 03/09/2019

Arzu tenton të vrasë Emrenë duke e përplasur me makinë por ajo do të gjejë vdekjen kur një makinë tjetër e përplas atë. Kush fshihet pas kësaj?

Si do ta përjetojnë njërëzit e saj të dashur humbjen e saj?

Oja, Pelin dhe Burxhu vendosin të bashkëpunojnë me njëra-tjetrën.

Kerim shkon tek Oja dhe akuzon atë për vrasjen e Arzusë.

Oja ndërkohë po luan lojë të dyfishtë me Pelinin dhe Burxhunë…


Të ngjashme