“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 36

“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 36

19:30 08/05/2019

Merve shkon të takojë vëllain e saj. Për çfarë do të flasin ata?

Çfarë plani po kurdis Merve?

Në shtëpinë e Arzu vjen Enver, kolegu i saj.

Çfarë reagimi do të bëjë Mehmet kur të mësojë mbi këtë gjë?

Çfarë po përpiqet të zbulojë Oja?

Marrëdhënia mes Pelinit dhe Tajlanit vazhdon të jetë e tensionuar…

Të ngjashme

Grupi

Kallezo