“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 37 – TV KLAN

“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 37

Serial: 10.05.2019

Oja po mundohet të gjëjë informacionë që mund të shpëtojnë Serhanin nga burgu.

Merve nga ana tjetër arrin qëllimin e saj, duke futur vëllain në burg në mënyrë që bashkëshorti i saj të lirohet.

Serhan shkon të takojë Ojën. A do të munden ata të fshehin dhe për shumë gjatë ndjenjat e tyre?

Merve mëson që Arzu po mundohet të hapë një kompani të vetën me klientët e Serhanit.

Kategori
Vrasje të vogla
0 Komente

Përgjigju

*

*