“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 39

“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 39

19:30 13/05/2019

Serhan takohet me Mehmetin dhe Tajlanin. Për çfarë do të flasin ata?

Çfarë kërkon Edip në mesin e tyre?

Pelin mbledh dy mikeshat e saj, Ojën dhe Arzunë.

Ndërkohë Merve nuk rrin duarkryq, ajo shkon në shtëpinë e saj e paftuar?

Si do të jetë përballja e tyre?

Për çfarë do të flasë Merve me mësuesin që përndjek Pelinin?

 

Të ngjashme

Grupi

Kallezo