“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 67

“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 67

19:30 20/06/2019

Serhan, Mehmet dhe Tajlan dalin të festojnë në një jaht.

Burxhu takohet me mesues Tunç. Si do të shkojë takimi mes tyre?

A do të mund të funksionojë plani i Mervesë?

Serhan prezanton Ojën para Mehmetit dhe Tajlanit si të dashurën e tij…
Grupi
LAJMET

Të ngjashme


Grupi