“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 79

“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 79

19:30 08/07/2019

Merve u rrëfen mikeshave të saj se tashmë ajo është ndarë nga Serhani.

Kush është gruaja që Oja do të takojë?

Kjo e fundit me kërkesë të Mervesë shkon të marrë Milen nga shkolla.

Çfarë reagimi do të bëjë Serhan kur ta shohë atë?

Oja dhe Serhan do të debatojnë me njëri-tjetrin. Cila është arsyeja?

Çfarë po kurdis Merve kësaj here?

Të ngjashme

Grupi

Kallezo