“Vrasje te vogla” – Episodi 88

“Vrasje te vogla” – Episodi 88

19:30 19/07/2019

Merve braktis Ojën duke treguar edhe njëherë urrejtjen për të. Kjo e fundit arrin të dalë nga makina dhe i kërkon ndihmë Ilhanit. A i ka ndodhur gjë fëmijës së saj? Serhan është vënë në kërkim të Ojës por kjo e fundit nuk dëshiron të dëgjojë asgjë për të. Çfarë kurthi ka ngritur Oja për Mervenë?

Të ngjashme
UKT