“Vrasje te vogla” – Episodi 96

“Vrasje te vogla” – Episodi 96

19:30 31/07/2019

Arzu nga njëra anë dhe Pelin nga ana tjetër bëhen gati për të eliminuar kundershtaret e tyre.

Gjithashtu dhe Serhan zbulon që Elif i është vënë pas Ojës dhe mund t’i bëjë keq asaj.

Mehmet mëson që Arzu e ka gënjyer atë dhe në të vërtetë ajo ka shkuar në festë.

A do të mund të ecin planet djallëzore të secilit nga ata?

Të ngjashme
UKT