“Vrasje te vogla” – Episodi 99

“Vrasje te vogla” – Episodi 99

19:30 05/08/2019

Serhan ballafaqon Mervenë dhe Ojën. Ai mëson gjithë të vërtetën çfarë ka ndodhur mes atyre të dyjave. Më në fund katër mikeshat përballen me njëra-tjetrën duke i përplasur në fytyrë të gjitha të vërtetat e shemtuara të tyre. Kush do të jetë në të vërtetë viktima nga ky ballafaqim?

Të ngjashme
UKT