XHENET – EPISODI 106XHENET – EPISODI 106

19:30 05/03/2019

Melisa pyet Selimin për arsyen se pse ai ka filluar të sillet mirë me të. Cila do të jetë përgjigja e këtij të fundit?

Arzu nga ana tjetër shkkon të takojë Xhihanin dhe kërkon të dijë planin e tij.

Kaja tashmë është në duart e armikut të tij më të madh.

Çfarë ka menduar Xhihan për ta torturuar atë?

Selim përgatit një surprizë për ditëlindjen e Melisës…Të ngjashme