XHENET – EPISODI 107

XHENET – EPISODI 107

19:30 06/03/2019

Për çfarë do të flasë Arzu me Selimin?

Xhenet kërkon të dijë nga Melisa çfarë po ndodh mes saj dhe Selimit.

Arzu mëson qëllimin e vërtetë të Xhihanit.

Selim i propozon Melisës për martesë. Cila do të jetë përgjigja e kësaj të fundit?

A do të mundet Selim t’i çjerrë maskën asaj para Xhenetit?

Arzu qëllohet teksa përpiqet të shpëtojë Xhenetin. A do të mund të shpëtojë ajo?

Të ngjashme
UKT