XHENET – EPISODI 115/1

XHENET – EPISODI 115/1

19:30 18/03/2019

Kaja dhe Arzu mbërrijnë në vendin ku Xhihan po mban vajzat e tyre.

Ky i fundit urdhëron Xhenetin të vrasë Kajanë ose në të kundërt Melisa do të vdesë.

Cili do të jetë përfundimi i Kaja dhe Xhihan?

A do të mundet Arzu më në fund të bashkohet me vajzat e saj për të mos u ndarë kurrë më?

Melisa po përgatit ftesat e dasmës së Xhenetit dhe Selimit…

Të ngjashme
UKT