XHENET – EPISODI 39 – TV KLAN

XHENET – EPISODI 39

Serial: 03.12.2018

Selim i dëshpëruar përballet me prinderit e tij dhe kërkon të dijë rreth familjes së tij të vërtetë.

Nga ana tjetër dhe Xhenet është e lënduar dhe kërkon të takojë me ngulm Selimin.

A do të arrijë Arzu të marrë nga Sema diskun ku janë fotot e vrasjes së Rëzas?

Çfarë do të thuhet në përballjen mes Melisës dhe Xhenetit?

Selim nuk është gati ta falë Xhenetin dhe i kërkon asaj të qëndrojë larg tij.

Kjo e fundit gjen ngushëllim në krahet e Orhan…

Kategori
Xhenet
1 Koment
 • Megi
  1 Dhjetor 2018 at 09:30
  Përgjigju

  Do doja qe te ishte edhe te shtune e te diel

 • Përgjigju

  *

  *