XHENET – EPISODI 40 – TV KLAN

XHENET – EPISODI 40

Serial: 04.12.2018

Xhenet shkon në jetimoren ku ndodhet Selim dhe i tregon atij emrat e prinderve të tij. Ajo i tregon gjithashtu sesi ai i ka shpëtuar jetën asaj.

Cili do të jetë reagimi i Selimit pas gjithë kësaj?

Sema dhe Mahir hapin diskun ku fshihet e vërteta rreth vrasjës së Rëzas. Çfarë fotosh do të gjejnë ata në të vërtetë?

Orhan tashmë është i gëzuar rreth ndarjës së Xhenetit dhe është i vendosur t’ia fitojë zemrën asaj.

Xhengiz shkon të bisedojë me Selimin…

Kategori
Xhenet
0 Komente

Përgjigju

*

*