XHENET – EPISODI 41 – TV KLAN

XHENET – EPISODI 41

Serial: 05.12.2018

Për çfarë do të flasin Orhan dhe Xhenet?

Melisa i jep dosjen e Xhenetit Arzusë duke i thënë se tashmë ka ardhur koha t’i japin fund karrierës së saj.

Xhenet është vënë në kërkim të Selimit. Çfarë do të bëjë ajo për të biseduar me të?

Melisa ndërkohë vazhdon të tërheqe vëmëndjen e tij duke mos i lënë ata bashkë.

Xhenet përfundon në polici…

 

Kategori
Xhenet
0 Komente

Përgjigju

*

*