XHENET – EPISODI 60


XHENET – EPISODI 60

19:30 31/12/2018

Melisa është e dëshpëruar sepse tashmë gënjeshtra e saj u zbulua.

Ndërkohë Selim i paralajmëron të gjithë të qëndrojnë larg Xhenetit sepse tashmë ajo është familja e tij e vetme.

Xhenet dhe Selim më në fund bashkohen përsëri.

Nga ana tjetër Melisa tenton të vrasë Xhenetin. Kush do ta shpëtojë këtë të fundit?

Orhan dhe Selim do të përballen sërish me njëri-tjetrin…

Të ngjashme