XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 95

XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 95

21:00 09/06/2018

Riza është gjallë, ai arriti të dilte nga anija para se ajo të fundosej.

Syhan dhe Xhesur martohen zyrtarisht kësaj here.

Ata vendosin të bëjnë një udhëtim me varkë, duke gjetur qetësinë e munguar pas kaq shumë kohësh.

Hulia viziton Xhahidenë në burg dhe kjo e fundit e sulmon atë.

Cili do të jetë reagimi i Xhesurit kur të marë vesh që Riza është gjallë?

Riza rrëmben djalin e Banusë. Cili është plani i rradhës i tij?

LAJMET
Të ngjashme
UKT