Kleansa, Jet, Alis dhe Niki janë katër gjysmëfinalistët e “X-Factor Albania 5” në Tv Klan. Publiku ka vendosur që rrugëtimi të vijojë për ta.

Ndërkohë, gara u ndërpre për Anisa dhe The Chemicals.

Zëra të mrekullueshëm që kanë dhuruar shumë emocione dhe performancë të mrekullueshme në X-Factor Albania./tvklan.al