EMISIONI 406EMISIONI 406

16:25 13/12/2013

Të ftuar:

Florjan Salaj – Super taksa e piktorit. Sa mirë? Sa keq?

Arben Imami – Beni, ish miku dhe armiku i piktorit.

Ema Andrea – Ema, e zhgenjyer nga piktori.

Inis Gjoni

Eni Jani

Genci Fuga – ‘10 vjet martesë’ në Teatrin Kombëtar

Xhuli ft Gena – Një udhëtim nga dielli i Prishtinës në Dubai e Santorini

Laura Toska – Laura këndon ‘Emri yt jam unë’

Nazmi Mema & eljos bino – Të enjten super fashion party te Living

Hysni Zeqiri – ‘fale’ o Hysni fale’

Hajredin Gjeta – Ftesa e Hajredinit: ‘hajt së bashku të këndojm’

Sadri Imeri – Imituesi i Arian Canit nga Prishtina

Ardi Daullxhiu – Sërish apeli i një të mjeri nga DurrësiTë ngjashme


EMISIONI 406EMISIONI 406

16:25 13/12/2013

Të ftuar:

Florjan Salaj – Super taksa e piktorit. Sa mirë? Sa keq?

Arben Imami – Beni, ish miku dhe armiku i piktorit.

Ema Andrea – Ema, e zhgenjyer nga piktori.

Inis Gjoni

Eni Jani

Genci Fuga – ‘10 vjet martesë’ në Teatrin Kombëtar

Xhuli ft Gena – Një udhëtim nga dielli i Prishtinës në Dubai e Santorini

Laura Toska – Laura këndon ‘Emri yt jam unë’

Nazmi Mema & eljos bino – Të enjten super fashion party te Living

Hysni Zeqiri – ‘fale’ o Hysni fale’

Hajredin Gjeta – Ftesa e Hajredinit: ‘hajt së bashku të këndojm’

Sadri Imeri – Imituesi i Arian Canit nga Prishtina

Ardi Daullxhiu – Sërish apeli i një të mjeri nga DurrësiTë ngjashme