ZONE E LIRE – EMISIONI 651!

ZONE E LIRE – EMISIONI 651!

12:47 09/03/2019 Lulzim Basha - Revolte e popullit apo revolte e Pallatit?

Fitim Zekthi dhe Arjan Curi - Debati / Si t’u duk Lul Basha?

Sazan Guri dhe Blendi Sulaj - "Ja perse refuzova te behem deputet"!

Po ti kush je? Kristi Bardi, aktorja mes Londres dhe Tiranes!

Teater / "Antigona" ne skenen e Kicos te Pedonalja!

Opera / "La Bohème" te Pallati i Kongreseve!

Të ngjashme
Kolegji Profesional AKSHI