ZONE E LIRE – EMISIONI 659!

ZONE E LIRE – EMISIONI 659!

02:39 04/05/2019

Ed Rama dhe Lul Basha / Ku ngjasojne dhe ku ndryshojne?

Princi i Libofshes shpall planin per legalizimin e kanabisit!

Ngrohja globale / Avni Myrte pro apo kunder Donald Trump?

Renato Doko feston 100 mije ndjekes ne instagram!

Muzike / KMC vjen me “Tuman kuqe”!

LAJMET
Të ngjashme
KPT
KPT
UKT