ZONE E LIRE- EMISIONI 666!

ZONE E LIRE- EMISIONI 666!

13:09 22/06/2019

Demokracine apo stabilitetin? Ke mbeshtesin amerikanet?

Alfred Cako dhe Arjan Curi- Numri i Djallit te Zi

Rikthehet Gena / Ja dy klipet e reja te “Pujolit tone”

Teater / “Nuk degjoj, nuk shikoj, nuk flas” / Te “Kiço” ne Pedonale

Rikthehet Kujtim Prodani / “Mikesha” e re e Kujtimit

Muzike / Shqiptari i Zvicres vjen me “vetem fjale”Grupi

LAJMET

Të ngjashme
Grupi