“Blerje të zgjuara në kohë të caktuara”“Blerje të zgjuara në kohë të caktuara”

21:26 18/05/2021

Gotech nxit konsumatorët të kursejnë

Gotech një prej kompanive më të mëdha të pajisjeve elektroshtëpiake dhe elektronike ka vendosur të edukojë konsumatorët drejt blerjeve të zgjuara. Duke mos toleruar në cilësi, por duke përfituar në kohë çdo produkt në Gotech merr tjetër vlerë.

Mundësia e të përfituarit nga blerjet e zgjuara është në të 23 pikat e rrjetit Gotech në Tiranë, Durrës, Elbasan, Fier, Shkodër dhe Korçë.

Në partneritet me markat më të mira ndërkombëtare si Hot Point Ariston, Cand, Samsung, Hyndai e shumë të tjera Gotech ofron mundësinë e blerjes me këste dhe garancinë 5-vjeçare si pjesë të shërbimit të saj për të qenë zgjedhja e parë e çdokujt.

Tv Klan


Të ngjashme