Diagnozë – Emisioni 13Diagnozë – Emisioni 13

19:00 02/05/2020

Risi në trajtimet e problemeve të lëkurës

Çfarë i shkakton shëndetit mendor izolimi social?

Historia e Helenës me mjekun. Liber dhe film

Kur mund të jetë gati vaksina kundër koronavirusit? Zbulohet muajiTë ngjashme