DOKTOR PLASTIK – EPISODI 8 – TV KLAN

DOKTOR PLASTIK – EPISODI 8

Emision: 02.06.2018

Doktor Plastik”, një reality show nga Elda Laze. Prezantuese Kiara Tito. Me pjesëmarrjen e kirurgëve profesionistë të Klinikës “Da Vinci”

Kjo është historia e dy përsonazheve: Joana Gjonaj dhe Xhemile Murataj të cilët i janë drejtuar produksionit të “Doktor Plastik” dhe klinikës “Da Vinci” për disa ndërhyrje:
Joana Gjonaj: Ripoplastikë estetike
Xhemile Murataj: Lifting fytyre, Blefaroplastikë superiore

Kategori
Doktor Plastik
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione