DOKTOR PLASTIK – EPISODI 9 – TV KLAN

DOKTOR PLASTIK – EPISODI 9

Emision: 09.06.2018

Doktor Plastik”, një reality show nga Elda Laze. Prezantuese Kiara Tito. Me pjesëmarrjen e kirurgëve profesionistë të Klinikës “Da Vinci”

Kjo është historia e Giada Emanuele një vajzë 27 vjeçare e cila i është drejtuar produksionit të “Doktor Plastik” dhe klinikës “Da Vinci” për një ndërhyrje: Lifting dhe zmadhim gjoksi

Kategori
Doktor Plastik
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione