E Diela Shqiptare – “Udha e Shkronjave”- Alan VS Discombobulated (18 shtator 2022)

E Diela Shqiptare – “Udha e Shkronjave”- Alan VS Discombobulated (18 shtator 2022)

15:20 18/09/2022

#EDielaShqiptare nga #ArditGjebrea prej vitit 2008 në #TvKlan, programi më popullor në të gjitha familjet shqiptare çdo të dielë. Një program i cili përfshin një fashë orari maratonë, prej 6 orësh transmetim.

#udhaeshkronjave

#Alan

#discombobulated

Në lojën zbavitëse dhe krijuese sot ndeshen Alan VS Discombobulated.

Të ngjashme