EMISIONI 28 (SEZONI 2)

EMISIONI 28 (SEZONI 2)

09:55 10/05/2014

Historitë e vërteta të fansave të cmendur pas yjeve të tyre të preferuar.

Premiera hollivudiane e filmit ‘The Amazing Spider-Man 2’ dhe turi I tij botëror.

Një hotel në trotuar në Milano ku luksi merr jetë nga e pabesueshmja.

Përse yjet zgjedhin të jenë edhe imazhe për reklama televizive?

Partnerë në jetë dhe në bisnes. Një profil eksluziv i një cifti të suksesshëm në showbizin shqiptar.

Të ngjashme
UKT

EMISIONI 28 (SEZONI 2)

EMISIONI 28 (SEZONI 2)

09:55 10/05/2014

Historitë e vërteta të fansave të cmendur pas yjeve të tyre të preferuar.

Premiera hollivudiane e filmit ‘The Amazing Spider-Man 2’ dhe turi I tij botëror.

Një hotel në trotuar në Milano ku luksi merr jetë nga e pabesueshmja.

Përse yjet zgjedhin të jenë edhe imazhe për reklama televizive?

Partnerë në jetë dhe në bisnes. Një profil eksluziv i një cifti të suksesshëm në showbizin shqiptar.

Të ngjashme
UKT