EMISIONI 401

EMISIONI 401

13:33 08/11/2013

Të ftuar:

GRIDA DUMA – Jeta, politika, filozofia… dhe një libër si dhuratë për krishtlindje

MALIQ MATMUJA – Njeriu që zhduk lythat nga organet gjenitale

FRANKY RIZARDO – Franky Rizardo sonte në Matrix Show Club

blendi kajsiu

SAZAN GURI – Jo lëndëve kimike nga Siria

SHPEND LATIFI – ‘Rrugës i trishtuar’,

ROBERT ALIAJ – ‘Tirana 48 hour film project

MIRANDA H

BUJAR ASQERIU – ‘Shenjat e shiut’

Të ngjashme
UKT

EMISIONI 401

EMISIONI 401

13:33 08/11/2013

Të ftuar:

GRIDA DUMA – Jeta, politika, filozofia… dhe një libër si dhuratë për krishtlindje

MALIQ MATMUJA – Njeriu që zhduk lythat nga organet gjenitale

FRANKY RIZARDO – Franky Rizardo sonte në Matrix Show Club

blendi kajsiu

SAZAN GURI – Jo lëndëve kimike nga Siria

SHPEND LATIFI – ‘Rrugës i trishtuar’,

ROBERT ALIAJ – ‘Tirana 48 hour film project

MIRANDA H

BUJAR ASQERIU – ‘Shenjat e shiut’

Të ngjashme
UKT