"Fisniku i muzikës", një rrëfim për Agim Prodanin

"Fisniku i muzikës", një rrëfim për Agim Prodanin

16:18 26/02/2014 ProdaniJanë kujtime dhe momente nga jeta e kompozitorit Agim Prodani. Nën titullin “Fisniku i muzikës” regjisorja Anila Varfi solli përmes rrëfimeve të bashkëshortes, këngëtares Anida Take dhe kolegëve e miqve, krijmtarinë e një prej artistëve, babait të muzikës së lehtë.

Në 25 vjetorin e ndarjes nga jeta të Agim Prodanit por edhe në datëlindjen e 80 të bashkëshortes së tij, për Anida Taken premiera e këtij filmi dokumentar ishte një kthim pas kur muzika i përgjigjej kërkesave të kohës.

Krijmtaria e Agim Prodanit edhe sot mbetet nga më të preferuarat për brezin e ri.
Grupi
LAJMET

Të ngjashme
Grupi

“Fisniku i muzikës”, një rrëfim për Agim Prodanin

“Fisniku i muzikës”, një rrëfim për Agim Prodanin

16:18 26/02/2014 ProdaniJanë kujtime dhe momente nga jeta e kompozitorit Agim Prodani. Nën titullin “Fisniku i muzikës” regjisorja Anila Varfi solli përmes rrëfimeve të bashkëshortes, këngëtares Anida Take dhe kolegëve e miqve, krijmtarinë e një prej artistëve, babait të muzikës së lehtë.

Në 25 vjetorin e ndarjes nga jeta të Agim Prodanit por edhe në datëlindjen e 80 të bashkëshortes së tij, për Anida Taken premiera e këtij filmi dokumentar ishte një kthim pas kur muzika i përgjigjej kërkesave të kohës.

Krijmtaria e Agim Prodanit edhe sot mbetet nga më të preferuarat për brezin e ri.
Grupi
LAJMET

Të ngjashme
Grupi