HISTORI SHQIPTARE – ANETE E GJIROKASTRES, BEJNE TE NJOHUR QIFQINE! – TV KLAN

HISTORI SHQIPTARE – ANETE E GJIROKASTRES, BEJNE TE NJOHUR QIFQINE!

Emision: 10.02.2018
Kategori
Histori Shqiptare
1 Koment
 • Peja
  11 Shkurt 2018 at 17:07
  Përgjigju

  Pershendetje Alma
  Ne Peje qifqi u kan then sherbyesve te beglereve ,poashtu kem nje lloj qofteve mjaft te ngjajshem me ato te Gjirokastres dhe u thon qomak qyfte
  Dhe po mendoj se qifqi qyftet kan mar edhe emrin prej qifqive( sherbetorve) e edhe nje arsy tjeter eshte se jan be me mbetjet e orizit qe i kan riprocesu per stafin sherbyes
  Cdo te mire

 • Përgjigju

  *

  *