Historia ime – Babai kërkon ndihmë, dyshon se e bija prostituohet nga e ëma!Historia ime – Babai kërkon ndihmë, dyshon se e bija prostituohet nga e ëma!

13:30 05/05/2021

I ftuar në emisionin “Historia ime” në Tv Klan ka qenë Alfredi, një baba i cili është ndarë nga bashkëshortja në 2017 sepse ajo sillte të dashurin e saj kur ai nuk ishte në shtëpi, ose i hidhte valium gjumi. Pasi u ndanë, kujdestarinë e fëmijëve i mori Alfredi dhe nëna nuk i pa më kurrë dhe nuk i interesuan më. Nga kjo martesë ka 4 fëmijë, një djalë 18 vjeç , një vajzë 12 vjeç,  një vajzë 6 vjeç dhe një vajzë tjetër e cila është 19 vjeç.

Prej 5 muajsh, vajza e madhe ka shkuar tek e ëma e sipas tij ajo po abuzon me vajzën duke e nxjerrë në rrugë.Të ngjashme