Historia ime – Gjyshja përzë nga shtëpia katër nipërit!Historia ime – Gjyshja përzë nga shtëpia katër nipërit!

13:30 05/04/2021

I ftuar në emisionin “Historia ime” në Tv Klan ka qenë një djalë 26 vjeç nga Thumana i cili ka 3 vëllezër të tjerë dhe një motër. E ëma pasi bashkëshorti ndërroi jetë i braktisi fëmijët. Ata vazhduan të  jetonin të vetëm në shtëpinë e gjyshit aty ku u linden dhe u rriten. Djali tregon se u bënë 3 vite e 4 muaj që ata nuk kanë kontaktuar me të ëmën dhe nuk dinë se çfarë bëhet me të.Të ngjashme