Historia ime – Jeton me të birin me depresion, i kërkon mbesave të mos e braktisin!Historia ime – Jeton me të birin me depresion, i kërkon mbesave të mos e braktisin!

13:30 19/04/2021

E ftuar në emisionin “Historia ime” në Tv Klan, ka qenë Shpresa Agimi nga Tirana dhe jeton me djalin e saj 49 vjeç i cili vuan nga depresioni. Shpresa rrëfen se bashkëshorti është ndarë nga jeta 15 vite më parë. I biri në vitin 1990 emigroi në Gjermani, ku jetoi për shumë vite, gruaja rrëfen se ai ishte ndër emigrantët e parë. Në Gjermani i biri ndërtoi familje, erdhën në jetë dy vajza që sot janë 23 vjeç dhe 19 vjeç. I biri u braktis nga bashkëshortja dhe ndarja me të i shkaktoi probleme të shëndetit mendor. Pasi u rikthye në Shqipëri ai jetoi me Shpresën dhe të atin i cili nuk është me në jetë. Shpresa rrëfen se ka tentuar disa herë të lidhet me mbesat, por e ka pasur të pamundur.Të ngjashme