#JoVetëmModë #OrindaHuta #TvKlan

Nazmi Hoxha- ekspozitë 18 vite pas largimit nga Shqipëria

Nga influencer për modë dhe në “mami influencer”

Nik eleminohet në gjysmëfinale, Alis fiton “X Factor Albania”

Olen Çesari dhe të ftuarit e 3 mbrëmjeve