Bel Mondo

BEL MONDO nga Xhani Shqerra është një revistë javore pozitive plot ide dhe humor të mirë, për të gjithë ata që duan të zbulojnë ose rizbulojnë jetesën elegante.

Modë dizajn, kulturë, bukuri, gastronimi, arkitekturë, pasione, udhëtime…të gjithë aktorët e një stili jetese të shëndetshëm do të takohen me Xhani Shqerrën, ambasador i apasionuar pas një bote të bukur.

Ashtu si një vals i lumtur Bel MONDO tregon në mënyrë të relaksuar, moderne dhe argëtuese botën e bukur të shqiptarëve.

Çdo të shtunë ora 16:05. Rtrs e diel ora 11:00.

  • 2022