Histori shqiptare

Ky emision ka si qëllim të tregojë histori për njerëzit që punojnë, kontribuojnë për komunitetin, ngrenë biznese, ruajnë, traditën, kulturën si dhe ndihmojnë në zhvillimin e turizmit.
Historitë vijnë nëpërmjet xhirimeve në terren, duke treguar në detaje gjithë punën e njerëzve duke i bërë model për të gjithë ata që ndjekin këtë emision të Alma Çupit.

  • Së shpejti