Mësuesja “kapet mat” në klasë (Video)Mësuesja “kapet mat” në klasë (Video)

21:05 08/02/2019

Një qytetar është filmuar teksa vjedh i qetë një biçikletë në vendparkimin e posaçëm të tyre.

Qendra shëndetësore në Laknas është e rrethuar nga mbetjet.

Ambulanca e Zallherrit po bie nga muret e çara, ndërsa përtokë është mbushur me dru për t’u ngrohur.

Në tregun e Lushnjes peshku shitet në tokë.

Në shkollën “Shyqyri Peza” , mësuesja Akila Dosti është fotografuar duke përdorur celularin në klasë, edhe pse kjo është e ndaluar për mësues e nxënës.

Këto janë disa nga situatat që u shfaqën dhe u komentuan në studion e “Stop” në rubrikën “Hitparade i absurdit shqiptar”.

/tvklan.al


Të ngjashme