NE KURTHIN E PITER PAN! – TV KLAN

NE KURTHIN E PITER PAN!

Me: Ermal Meta dhe Linda Rama

Alketa dhe fëmijët në audicione!

Ermal Meta!

Linda Rama!

Kamera e fshehtë: Paula dhe Uejsi!

Kamera e fshehtë: Avila dhe Biona!

Kamera e fshehtë: Eno dhe Biona!

Pyetjet më të bukura!

Show nga të ftuarit!

Kategori
Në kurthin e Piter Panit
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione