Pa maskë në rrugë, gjobiten 892 qytetarëPa maskë në rrugë, gjobiten 892 qytetarë

13:50 29/01/2021

Policia gjatë 48 orëve të fundit ka ndëshkuar me gjobë 908 qytetarë që nuk kanë zbatuar masat kundër Covid. Autoritetet njoftojnë se janë ndëshkuar me masën administrative 3.000 Lekë 892 qytetarë që janë konstatuar duke lëvizur pa maskat mbrojtëse. 

Gjatë kontrolleve janë shoqëruar në ambientet e Policisë në të gjithë vendin, 10 shtetas që nuk kanë pranuar t’i tregojnë punonjësve të Policisë dokumentin e identifikimit, të cilët pasi kanë paraqitur dokumentin e identifikimit, janë ndëshkuar me masën administrative 3.000 lekë dhe më pas janë lënë të lirë. 

Po ashtu janë evidentuar 3 subjekte që ushtronin aktivitetin në kundërshtim me protokollet e sigurisë. Për administratorin e secilit subjekt është vendosur masa administrative 1.000.000 lekë.    

Gjithashtu, gjatë kontrolleve janë konstatuar 13 qytetarë që lëviznin në rrugë gjatë orarit të ndalimit të lëvizjes, pa arsye të domosdoshme, të cilët janë ndëshkuar me masën administrative 10.000 lekë secili./tvklan.al Të ngjashme