Rudina – Emisioni 22 Maj 2020

Rudina – Emisioni 22 Maj 2020

19:21 22/05/2020

Në lidhje skype me: Avokat Zaçe Islami
Iris Luarasi – pedagoge në Universitetin e Tiranës, (Aktiviste e Shoqërisë Civile, njëkohësisht kryetarja  e shoqatës “Linja e këshillimit për gra dhe vajza”)
Gent Stroni – mjek infeksionit në QSUT
Altin Bogdani – Eksperti i paranormales dhe i teorive konspirative

Në lidhje skype me balerinin dhe koreografin, Graciano Tagani

Të ngjashme

Grupi

Kallezo