Të ftuar:

Teuta Maçi – Farmaciste

Lira Gjika- Pediatre

#ShijeShtëpie në #TvKlan. Emision edukues, informues & argëtues me znj. Vjollca dhe Katerina Trungu. Çdo ditë me recetat e thjeshta dhe mbi të gjitha ekonomike te znj. Vjollca duke edukuar amvisat si të ushqehemi shëndetshëm. Rubrika të ndryshme me të ftuar specialë me këshilla të thjeshta praktike, të kuptueshme nga të gjithë, për çdo aspekt të të përditshmes. Argëtim, me muzikë dhe quiz, lojëra gjithëpërfshirëse që të japin atë dëshirën për të luajtur dhe për të komunikuar live me Katerinën dhe të ftuarit e saj.

2 receta nga Znj.Vjollca

Byrek me pulë dhe kërpudha

Supë krem me presh

Habit Lira Gjika: “Mami të kam xhan” është shenjë ankthi

Ankthi tek fëmijët, si ta kuptojmë atë

Si ndikon loja në natyrë për të eleminuar ankthin te fëmijët

/tvklan.al