Në studio:

Brixhida Muça

Vladimir Kera

Burbuqe Islami

Në skype nga Prishtina: Mrika Mehmeti Dema

#ShijeShtëpie në #TvKlan. Emision edukues, informues & argëtues me znj. Vjollca dhe Katerina Trungu. Çdo ditë me recetat e thjeshta dhe mbi të gjitha ekonomike te znj. Vjollca duke edukuar amvisat si të ushqehemi shëndetshëm. Rubrika të ndryshme me të ftuar specialë me këshilla të thjeshta praktike, të kuptueshme nga të gjithë, për çdo aspekt të të përditshmes. Argëtim, me muzikë dhe quiz, lojëra gjithëpërfshirëse që të japin atë dëshirën për të luajtur dhe për të komunikuar live me Katerinën dhe të ftuarit e saj.

2 receta nga Znj.Vjollca

Tartë e kripur me bizele dhe vezë

Sallatë mix me panxhar

Muaji i Ramazanit, rregullat e agjërimit dhe kush nuk lejohet të agjërojë

Rëndësia e etikës në muajin e shenjtë të Ramazanit…