EMISIONI 405

EMISIONI 405

16:23 06/12/2013

Të ftuar:

TEO & PAUL

MC FLIGHT

XHULIA

MISS NICOLE

KATERINA

VIVIAN – Sonte nami te mumja

ROULS & DOORS – sonte nami te matrix

RADMILLA MARASH – Të enjten hapja e cineplexx në teg… Më në fund…

ANDI BEJTJA – Qeveria ‘prish dhe shkatarro’

EDMOND TUPJA

ROBERT ALIAJ

FIODORA FIORA

MUHARREM COBO – Festat erdhën… një gotë vere te noeli?

FEIM LENGO & NIKO MUCO – Kampioni me aftësi të kufizuara

JETON NEZIRAJ

SHENGYL ISMAILI

ADRIAN MORINA

ERNEST MALAZOGU

ARMEND ISMAJLI – ‘Shembja e Kullës Eiffel’ në Teatrin Kombëtar

 

Të ngjashme
UKT

EMISIONI 405

EMISIONI 405

16:23 06/12/2013

Të ftuar:

TEO & PAUL

MC FLIGHT

XHULIA

MISS NICOLE

KATERINA

VIVIAN – Sonte nami te mumja

ROULS & DOORS – sonte nami te matrix

RADMILLA MARASH – Të enjten hapja e cineplexx në teg… Më në fund…

ANDI BEJTJA – Qeveria ‘prish dhe shkatarro’

EDMOND TUPJA

ROBERT ALIAJ

FIODORA FIORA

MUHARREM COBO – Festat erdhën… një gotë vere te noeli?

FEIM LENGO & NIKO MUCO – Kampioni me aftësi të kufizuara

JETON NEZIRAJ

SHENGYL ISMAILI

ADRIAN MORINA

ERNEST MALAZOGU

ARMEND ISMAJLI – ‘Shembja e Kullës Eiffel’ në Teatrin Kombëtar

 

Të ngjashme
UKT