Strategjia e PS për listat e 25 PrillitStrategjia e PS për listat e 25 Prillit

20:16 09/03/2021

Veliaj: I jemi përshtatur kohës, Luli dhe Mona siguruan veten të parët

Për Partinë Socialiste, lista për Tiranën do të jetë fituese në zgjedhjet e 25 Prillit. Në një intervistë për Tv Klan, drejtuesi politik i PS për qarkun e Tiranës, Erion Veliaj, thotë se përzgjedhja e kandidatëve për deputetë në këtë qark është bërë duke patur parasysh dy objektivat kryesor të mandatit të tretë, luftimin e pandemisë dhe procesin e rindërtimit.

Sa i përket renditjes së figurave kryesore në kufijtë e listës së sigurtë, Veliaj thekson se kjo është një praktikë e njohur tashmë në familjen socialiste ku personat më të rëndësishëm duhet të shërbejnë më shumë, por edhe për të treguar se objektivat janë të arritshëm.

Po cilat janë pikat e forta të listës së PS dhe cilat janë synimet e socialistëve në këtë qark?

Tv KlanTë ngjashme