Te Panjohurit – Rovena Janaqi (14 Mars 2021)Te Panjohurit – Rovena Janaqi (14 Mars 2021)

19:47 14/03/2021

Një konkurrent, 8 të panjohur dhe një i afërm misterioz. Shuma që mund të fitohet – 20 mijë Euro.

Rovena duhet të zbulojë edhe 4 identitete dhe të gjejë edhe të afërmen misterioze.Të ngjashme